ESKİŞEHİR / HAN - Şehit Bayram Özden Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün,  Kurtuluş Savaşını başlatmak üzere 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 104'üncü yıl dönümü kapsamında tören merasimi düzenlendi. Törende Şehit Bayram Özden Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen futbol turnuvasında kazanan takıma kupası verildi. Koşu,masa tenisi turnuvaları düzenlendi kazanan öğrencilere ödülleri verildi. Kompozisyon ve şiir yarışması kazananlarınada ödülleri verildi.

May

Gazi Meclisimizin açılışının 103. yılı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilçe kutlama programı gerçekleştirildi.

Mrt

18 MART ŞEHİTLERİMİZİ ANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLAMA PROGRAMI İLÇEMİZ ŞEHİT BAYRAM ÖZDEN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİNİN ORGANİZASYONUNDA, İLÇE KAYMAKAMIMIZ SAYIN MURAT AK'IN, İLÇE BELEDİYE BAŞKANIMIZ SAYIN ERDAL ŞANLI'NIN, İLÇEMİZ DAİRE AMİRLERİ'NİN, ÖĞRETMENLERİ'NİN, ÖĞRENCİLERİ'NİN, HALKI'NIN TEŞRİFLERİYLE DÜZENLENDİ.

Mrt

18 MART ŞEHİTLERİMİZİ ANMA VE ÇANAKKALE ZAFERİNİ KUTLAMA ÇELEK SUNMA TÖRENİ İLÇEMİZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

Okulumuz bahçesinin önünün tamamının kilit taşlarıyla yenilenmesinde desteklerini bizlerden esirgemeyen T.C. Eskişehir Valililiği YİKOP'a ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi borç biliriz.

Kas

İlçe Kaymakamımız Sayın Murat AK, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimize çeşitli ikramlarda bulundular. İlçe Kaymakamımız Sayın Murat AK; okul idaresi, öğretmenler ve diğer personelle eğitimin - öğretimin işleyişi hakkında fikir alışverişinde bulunduktan sonra okulumuzdan ayrıldılar. Kendilerine bu nazik ziyaretleri için şükranlarımızı sunuyoruz...

Kas

" Türkiye Yüzyılına Nefes " 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü çervesinde İlçe Kaymakamımız Sayın Murat AK önderliğinde ilçemizin Akhisar köyünde gerçekleşen ağaç dikme etkinliğine okulumuzun tüm paydaşları  katıldık.

Kas

20. yüzyılın evrensel dahisinin ölümünün 84. yıl dönümü okulumuz öncülüğünde tüm ilçe olarak saygı ve minnetle andık.

May

Olumsuz hava şartlarından zarar gören okulumuzun büstü ve çevresi, Han Kaymakamımız Sayın Murat AK koordinasyonunda, Valilik Yatırım İzleme Koordinasyon Kurulunun katkılarıyla tümden yenilenmiştir. İlçemize hayırlı olsun.

May

Okulumuz öğrencileriyle Yazılıkaya mahallesinde bulunan tarihi Frig vadisine gezi düzenlendi

May

Okulumuz öğrencileri Bakanlığımızın başlatmış olduğu Özel Yeni Çizgi Koleji ile Eskişehir´de etkinlikler gerçekleştirdiler. Yapılan etkinliklerde öğrencilerimiz Okul , Hayvanat bahçesi, Sazova parkı, Balmumu müzesi  ve odunpazarı evleri gezilerini gerçekleştirmişlerdir.

May

12/A sınıfı öğrencileri ile okulumuzdaki öğretmenler arasında yapılan maçı 12-11 öğretmenler takımı kazandı