ESKİŞEHİR / HAN - Şehit Bayram Özden Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şehit Bayram Özden Çok Programlı Anadolu Lisesi

HACILAR MAH. ÇİFTELER CAD. NO: 20 HAN / ESKİŞEHİR
Vizyon
• İlimiz sınırları içerisinde ortaöğretim kurumları bazında başarı sıralaması açından ilk on sıraya girmek • Yükseköğretim kurumlarına gönderdiğimiz öğrenci sayısını bir önceki yıla göre artırmak. • Okulumuzu ilçemizin en önemli sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerin merkezi durumuna getirmek ve bunun devamını sağlamak. • Öğrencilerimizi her yönden yeterli birey olmalarını sağlamak. • Okulumuz personeli arasındaki dayanışmayı, sevgi, saygı ve yardımlaşma bağlarını güçlendirmek.
Misyon
Biz, şehit Bayram Özden Lisesi öğretmenleri olarak öğrencilerimizi, Türk Milli Eğitiminin genel amaçları doğrultusunda yetiştirmek, eğitim belirtilen hedeflere göre öğrenmelerini sağlamak, onları bilgi ezberlemekten çok bilgiye ulaşabilen, bilgiyi kullanabilen, üreten, kişilikli, evrensel ve kültürel değerleri kazanma yolunda gelişim gösteren, çevresiyle etkili iletişim kuran bilimsel, akılcı, mantıklı düşünme becerisine ve yaratıcı düşünceye sahip, araştırmacı, kendine ve başkasına değer veren kişiler olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
LYS 2012 SONUÇLARINA GÖRE LİSEMİZ TÜRKÇE SOSYAL ALANINDA TÜRKİYE´NİN EN BAŞARILI 2. LİSESİ OLDU.
Kalorifer-Kömürlü
Ulaşım
İlçemize Çifteler üzerinden günde 4 defa en son 17:15 olmak üzere ulaşılabilmektedir.İlçemize Eskişehir´den direk araba saat 16:00 dadır.
İlçe
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Eskişehir´e uzaklığımız Çifteler ilçesi üzerinden yaklaşık 105 km Seyitgazi ilçesi üzerinden yaklaşık 85 km dir.
Okulumuzda her yıl futbol, koşu, masa tenisi vb yarışmalar yapılmaktadır.